CHALLENGE: eigen hond fotograferen

.


Vraag het aan eender welke fotograaf: je eigen dier mooi op de foto zetten is niet makkelijk. Je bent uiteraard niet objectief naar je lieveling toe, en daarnaast moet je ook flink multitasken. Toch trok ik vorige week mijn stoute schoenen aan en ging ik het mooie herfstbos in met mijn eigen viervoeter.

Maak kennis met Branneke, een – waarschijnlijk – kruising keeshond van maarliefst 12 jaar oud. Inmiddels 3 weken geleden haalden we hem uit het asiel. Bran is geen hondje zonder zorgen: hij heeft artrose waar hij aangepaste medicatie en supplementen voor krijgt, en daarnaast ook nog een flinke lijst aan gebruikelijke ouderdomskwaaltjes. Gelukkig is hij bij ons flink opengebloeid, en we hopen uiteraard nog lang van hem te genieten!

Toen ze vorige week een mooi herfstzonnetje voorspelden, ging ik op zoek naar een stukje bos waar de herfstkleuren al overheersten. Wie zoekt, die vindt: op een prachtige maandagmiddag trok ik met Bran, een flinke doos hondenkoekjes en veel goede moed het herfstlandschap in. Hoewel ik het erg lastig vond (en Branneke geen wereldkampioen gehoorzaamheid is) zijn er toch een paar mooie platen uitgekomen waar ik best tevreden van ben.

Ik sta uiteraard ook open voor opbouwende kritiek!
.

Zelf ook interesse gekregen in het adopteren van een asielhond?
Op pets.be vind je alle dieren terug in België die een nieuw mandje zoeken!

Advertentie

3 thoughts on “CHALLENGE: eigen hond fotograferen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s